top of page
't verdiep.png

't Verdiep

Lichtrijke en prachtige zaal op de eerste verdieping van Publika, met zicht op de Stadshal en het Belfort. Volledig uitgerust met licht, geluid, verplaatsbaar meubilair, een aparte bar en alles wat je nodig hebt voor jouw eigen event. Je bereikt 't Verdiep via de statige trap in ons café of via de lift. 

Opening_Publika_Zlogo_2023-3.jpg

Events met zicht op de Stadshal & het Belfort

Huwelijksreceptie met zicht op de Stadshal? Bedrijfsapéro of teambuilding? Deelnemen aan een van de Lucky Lemon events in deze zaal?
Let's go!

Opening_Publika_Zlogo_2023-264.jpg
Opening_Publika_Zlogo_2023-1.jpg

Mogelijkheden

Ontdek onze veelzijdige evenementenruimte, ideaal voor bedrijfsrecepties, presentaties, teambuilding en zakelijke bijeenkomsten. Profiteer van professionele faciliteiten en een elegante sfeer die bijdraagt aan het succes van jouw evenement.

Vier bijzondere momenten in onze sfeervolle locatie. Of het nu gaat om huwelijksrecepties, verjaardagsfeestje, doopceremonies of gezellige quizavonden, wij bieden de perfecte setting voor jouw speciale gelegenheden. Laat ons elk detail verzorgen, zodat jij kunt genieten van onvergetelijke momenten met dierbaren.

Voorzieningen

  • Zaal

Onze eventzaal is circa. 100 vierkante meter groot (15m op 8m) en kan ingericht worden naar wens. Tafels en stoelen zijn ter plaatse beschikbaar.

  • Aparte bar

De eerste verdieping vind je via de trap in ons café maar kan je ook bereiken via de lift. 't Verdiep kan helemaal geprivatiseerd worden en heeft een eigen, aparte bar.

  • Licht & geluid

Ook wat licht & geluid betreft is onze zaal kant & klaar voor gebruik. Speechen, sfeerlicht, achtergrondmuziek of een DJ, plug & play is ons motto.

Opening_Publika_Zlogo_2023-2.jpg
bottom of page