top of page
't verdiep.png

't Verdiep

Lichtrijke en prachtige zaal op de eerste verdieping van Publika, met zicht op de Stadshal en het Belfort. Volledig uitgerust met licht, geluid, verplaatsbaar meubilair, een aparte bar en alles wat je nodig hebt voor jouw eigen event. Je bereikt 't Verdiep via de statige trap in ons café of via de lift. Voorlopig nog in opbouw, maar hieronder al een kleine preview!

Opening_Publika_Zlogo_2023-3.jpg

Events met zicht op de Stadshal & het Belfort

Huwelijksreceptie met zicht op de Stadshal? Bedrijfsapéro of teambuilding? Deelnemen aan een van de Lucky Lemon events in deze zaal?
Let's go!

Opening_Publika_Zlogo_2023-264.jpg
Opening_Publika_Zlogo_2023-1.jpg

Huwelijksreceptie

In het huwelijksbootje stappen in het Gentse Stadhuis? Tijd voor champagne! Geen gedoe meer met dozen sleuren en glazen meenemen, stap de hoek om en verwelkom je gasten voor een heerlijke receptie met even heerlijk uitzicht!

Voorzieningen

  • Zaal

Onze eventzaal is 15m op 8m en kan geheel ingericht worden naar wens. Stoelen en (staan-)tafels zijn ter plaatse beschikbaar.

  • Aparte bar

De eerste verdieping vind je via de trap in ons café maar kan je ook bereiken via de lift. 't Verdiep kan helemaal geprivatiseerd worden en heeft een eigen, aparte bar.

  • Licht & geluid

Ook wat licht & geluid betreft is onze zaal kant & klaar voor gebruik. Speechen, sfeerlicht, achtergrondmuziek of een DJ, plug & play is ons motto.

Opening_Publika_Zlogo_2023-2.jpg
bottom of page